Gezocht: 5 mannen en/of vrouwen die klaar zijn om het leven te gaan leiden waar ze van dromen. Wil je je niet langer inhouden? De beste versie van jezelf worden, innerlijke rust ervaren en pijnvrij zijn? En ben je bereid om hiervoor te werken en jouw doel voor eens en voor altijd te halen. Dan ben ik op zoek naar jou.  

Herken jij je hierin?

  • Je wil meer uit het leven halen, maar je weet niet hoe en wat je wil;
  • Je bent bang om alles van jezelf te laten zien;
  • Je bent bang voor afwijzing en voelt je onmachtig;
  • Je zit vol goede ideeën, maar loopt vast bij de uitvoering;
  • Je voelt je ontmoedigt en kiest dan voor het oude bekende gedrag;
  • En zo blijf je in cirkels lopen.

En nu sta je op het punt  dat verandering de enige optie is.

Dus wil jij meer energie, innerlijke rust, pijnvrij zijn en vertrouwen hebben in de toekomst, dan heb ik een mooi aanbod voor je.

Vanaf nu worden al mijn expertises (rebalancing, coaching, pijn reset methode, Pma, massage, energetisch werk) samen toevoegd tot 1 reset traject. Dit is een persoonlijk traject van 10 tot 12 weken. Tijdens dit traject ga ik je helpen jezelf te vinden tijdens 3 live-sessies (2 x 3 uur en 1 x 4 uur) en een 6 online sessies van een uur. Je ontvangt opdrachten en gaat reflecteren. Daarbij ontvang je veel extra’s en krijg je allerlei interessante input waarmee je aan de slag kunt.  

Dus durf jij eerlijk naar jezelf te kijken en jouw gedachten om te zetten in actie, doe dan nu mee! Word de beste versie van jezelf en omarm alles wat jij bent. Je bent geweldig!

Om elkaar eerst te leren kennen is er een gratis online intakegesprek van 45 minuten.  Tijdens dit gesprek kijken we of het traject bij jou past en of jij bereid bent je volledig in te zetten tijdens dit avontuur.

Ik start met 5 pilottrajecten zodat ik kan finetunen. Dit betekent voor jou dat je voor een aanzienlijk lagere prijs mee kunt doen aan dit traject. De kosten voor deze pilot zijn € 1647,- dat is 35%, korting (normaal € 2500,-)

Twijfel niet langer. Kies voor jezelf!

Up to date blijven?

Meld je hier dan aan voor het laatste nieuws

Je hebt je succesvol aangemeld voor Vrij en Blij nieuws!