Ervaringsdeskundige

Ervaringsdeskundige

Een ezel stoot zich geen tweemaal aan dezelfde steen. Die zorgt er wel voor niet voor een tweede keer dezelfde fout te maken.

Ik heb in het verleden zo vaak dezelfde fout gemaakt.

De fout om mezelf niet belangrijk genoeg te vinden, om mezelf altijd op de tweede plaats te zetten, mezelf weg te cijferen en alleen maar bezig zijn met het gelukkig en blij maken van de ander.

 

Ik rende maar door en gaf geen aandacht aan mijn lichaam en mijn hoofd; mijn onbewuste deel dat aan het roepen was. En toen trapte mijn leven op de rem. Burn-out en na die Burn-out ben ik jaren door blijven gaan in het oude patroon alsof er niets gebeurd was en zat ik zonder dat ik me daar bewust van was in een burn-on. Die achteraf gezien vele malen gevaarlijker was dan de burn-out.

Opeens was alle energie en levensvreugde uit mij verdwenen.

Ik zat volledig in de put.

“Als de ander maar gelukkig en blij is dan hoef ik niet aan mijn eigen ellende en eenzaamheid te denken”.

 

Ik vond het moeilijk om mijn behoeften te zien en mijn grenzen aan te geven. Ik had dat gewoonweg nooit geleerd om naar mijn gevoel te luisteren. Als kind ben ik misbruikt en ik kon niet voor mijn eigen belangen opkomen.

Ik ging het liefste confrontaties uit de weg, bewaarde veel liever de vrede en hield mijn mond maar dicht. Ik was een echte pleaser en de ander was altijd belangrijker. Ik dacht echt dat ik nog wel eens aan de beurt zo komen.. en dat gebeurde natuurlijk niet. “Als de ander maar gelukkig en blij is dan hoef ik niet aan mijn eigen ellende en eenzaamheid te denken”.

Zo begon de zoektocht naar mezelf en oplossingen. Want waar was ik mezelf kwijtgeraakt?

En was ik er ooit wel geweest? Die echte authentieke ik, verbonden met mijn hart, diegene die ik zo graag wilde zijn.

Een zoektocht vol pieken en dalen en ja, ik kan zeggen dat ik er nu ben. Gesteund door het leven sta ik nu iedere ochtend op om het leven te omarmen en dankbaar te zijn voor al het werk dat ik gedaan heb.

Mijn grootste kracht

waarmee ik jou kan helpen

is mijn inlevingsvermogen,

mijn kennis en wijsheid

en de manier waarop

ik mij afstem op jou.

Mijn grootste kracht

waarmee ik jou kan helpen

is mijn inlevingsvermogen,

mijn kennis en wijsheid

en de manier waarop

ik mij afstem op jou.

Mijn benadering is altijd warm en liefdevol en ik weet mijn vinger op de zere plek te leggen en bij je te blijven. Ik laat je niet bungelen. Ik ga van een gelijkwaardige cliënt – therapeutrelatie uit gebaseerd op authenticiteit, jouw en mijn echtheid.

Ik maak gebruik van diverse technieken en verweef die in een op maat gemaakt programma. Zo’n programma kan ik al aanbieden vanaf € 497,- excl btw.

Speciaal voor jou om direct aan jouw doelen te werken richting jouw verlangen, die we eerst samen helder hebben gemaakt en dus ook meetbaar zijn.

Ook krijg je huiswerk en oefeningen mee.

Ik ben gedreven en bevlogen om het meest ultieme resultaat voor jou te behalen en daarvoor heb ik ook jouw commitment nodig.

Ben jij er klaar voor?

Klik dan voor het gratis advies gesprek:

CONTACT

Telefoon
06 44 49 89 35

Mail
jeannette@vrijblijjezelfzijn.nl

Adres
Groesweg 40
5993 nn Maasbree

KvK-nummer 14101763
Lidmaatschapsnummer NIBIG 526657
AGB-code zorgverlener 90-046341
AGB-code praktijk 90-54965

Up to date blijven?

LOCATIE

De ingang van mijn praktijk is aan de achterkant van het perceel, om daar te komen moet je links langs de woning door de poort heen lopen helemaal naar achteren en dan om de hoek rechts.

Up to date blijven?

Meld je hier dan aan voor het laatste nieuws

Je hebt je succesvol aangemeld voor Vrij en Blij nieuws!