Ik maak gebruik van 3 bijzondere programa’s:

  1. PMA – Only (3 of 6 sessies)
  2. Vrij Blij Jezelf – Impact
  3. Vrij Blij Jezelf – Succes

De programma’s bestaan uit een vaste basis en worden aangevuld met specifieke onderdelen die heel persoonlijk zijn en dus op maat gemaakt.

Aan de hand van jouw klachten en de duur hiervan, je verlangens en doelen en wat je bereidt bent om te investeren in jezelf stel ik jouw programma samen waarvan ik geloof dat het jou de beste kansen geeft om weer je leven op de rit te krijgen en een gelukkig, waardevol leven te leven.

Tijdens het intake gesprek zal duidelijk worden welk programma het meest geschikt voor je zal zijn en hoe het programma er voor jou zal uit gaan zien, met alle extra’s, en bonussen.

 Je ontvangt dan van mij een op maat gemaakt voorstel.

Waar kan een traject uit bestaan:

Inventariseren klachten en doelen

 Opdrachten 

Online en/of live sessie 

 Whatsapp support

 Cadeautjes en verrassingen

 Tips

Meditatie 

Boeken/films

Het traject
De programma’s bestaan uit een vaste basis en worden aangevuld met specifieke onderdelen die heel persoonlijk zijn en dus op maat gemaakt.

Aan de hand van jouw klachten en de duur hiervan, je verlangens en doelen en wat je bereidt bent om te investeren in jezelf stel ik jouw programma samen waarvan ik geloof dat het jou de beste kansen geeft om weer je leven op de rit te krijgen en een gelukkig, waardevol leven te leven.

Locatie

Het maakt niet uit waar je woont omdat de meest programma’s online fantastisch werken.

Soms wordt het aangevuld met een sessie bij mij op de praktijk of zelfs tijdens een wandeling in de natuur.

Vast staat dat we al jouw levensgebieden gaan belichten. Lichamelijk, mentaal, energetisch en alles wat verder tot nu toe onverklaarbaar was.

Klachten
We gaan vooral op zoek naar de oorzaak van je klachten, waarom dat je er last van hebt en hoe we deze oplossen  zodat je er geen last meer van hebt of zodat je weet hoe  ermee om kunt gaan.

Hierdoor krijg je weer de regie in handen over je eigen leven zodat je  gelukkig kunt zijn en je  je doelen en je dromen kunt verwezenlijken

Technieken

Progressive Mental Alignment.

Door diepgaande vragen te stellen kun je tot de bron, de achterliggende oorzaak komen van je onverklaarbare klachten, gedrag en gedachten.

Je komt zo bij je drijvende krachten, waarom je doet wat je doet, bij je aller diepste gedachten, je oordelen over de ander en jezelf en je beperkende overtuigingen, diep in je innerlijke wereld. 

En bij die bron kan PMA je een krachtige spiegel voor houden waardoor je waardevolle inzichten krijgt over jezelf, je emoties, je beslissingen en je gedrag. En daar bij die bron pakt PMA direct het probleem aan.

Je verborgen capaciteiten, kennis, vaardigheden, waarvan je altijd al wist dat ze in je zaten, zullen worden geactiveerd.

Je gaat jezelf leren kennen en begrijpen vol liefde voor jezelf. En daardoor begrijp je de ander ook beter.

Mensenkennis begint met zelfkennis. Leven in harmonie met alles om je heen.

Evenwicht. Het brengt weer balans tussen jouw lichaam, geest en ziel.

Het brengt je van je hoofd, je denken naar je voelen en je zijn, in je lijf. Want als we in ons leven dingen niet goed verwerken of uiten dan slaan we dat onbewust ergens op in ons lichaam. En er ontstaat een disbalans. Hieruit kunnen lichamelijke klachten ontstaan en ook mentale, geestelijke klachten.

Deze techniek zorgt er voor dat de aandacht naar de lichamelijke sensaties gaat om ze te doorvoelen waardoor er een verandering kan ontstaan.

Je voelt je daardoor vitaler en soepeler.

Dit heeft direct effect in hoe je je leven ervaart. Meer vrijheid en meer helderheid.

Na de sessie zal je in staat zijn om ook in je dagelijks leven beter waar te nemen wat je voelt, wat de betekenis daarvan is. Je zal je realiseren wat beter voor je is om meer in balans te zijn in een gezonder lichaam en heldere geest. Dat wat bij jou past.

Bars zijn 32 energetische drukpunten op je hoofd.

Energiebanen die door je hele lichaam gaan.

Bij de behandeling worden deze punten zachtjes aangeraakt als in een subtiele massage, in een speciale volgorde en specifieke combinatie. Op deze punten liggen al je ideeën, gedachten, ervaringen, emoties en overtuigingen opgeslagen en staan voor een specifiek deel van je leven, zoals geld, controle, communicatie, vreugde, verdriet, dankbaarheid, daadkracht, heling, veroudering en creativiteit.

De aanraking is net zoals het resetten van een computer.

Oude informatie die je hindert en die je niet meer nodig hebt worden ontladen. Je krijgt meer rust in je hoofd en er komt meer rust en ruimte in je lichaam.

Oude blokkades vervagen en verdwijnen om plaats te maken voor ruimte en nieuwe mogelijkheden. 

Mogelijkheden die leiden tot een leven met meer gemak, vreugde en overvloed waarin je leert te ontvangen en je jezelf gaat toestaan om andere keuzes te maken.

Jouw bewustzijn is maar een heel klein deel van je mind, je geest, zeg maar je werkgeheugen.

Het grootste deel van je mind, 95% ongeveer, is je onderbewustzijn. Hierin is alles opgeslagen wat je ooit geleerd en ervaren hebt, al je kennis vanaf dat je geboren bent.

Ook je traumatische ervaringen die je ooit hebt meegemaakt en die je nu klachten en problemen geven liggen daar opgeslagen.

Tijdens een sessie neemt de therapeut je door een lichte trance mee naar je onderbewustzijn om daar nieuwe inzichten en betere manieren van reageren te ontdekken.

Hypnose is  bewezen in te zetten voor angsten, depressie, lichamelijke klachten, slaapproblemen en stress.

Tijdens deze trance ga je in een diepe ontspanning terwijl je volledig controle houdt en een diep vertrouwen in je therapeut ervaart. Je leert jezelf beter kennen en vooral in het nu en in de toekomst betere en gezondere keuzes te maken gebaseerd op je nieuwe inzichten en realisaties.

Iedereen maakt deel uit van een systeem, een groep waar je toe behoort, zoals een familiesysteem en ook je werk, vriendengroep en een sportclub is een systeem waarin je een plekje hebt.

Deze plek kan goed voelen en je versterken de beste versie van jezelf naar voren te laten komen. Echter kan je deze plek ook als beknellend ervaren en je allerlei nare, negatieve en onzekere gedachten en klachten geven.

De therapeut gaat met jou onderzoeken of en hoe je de juiste plek kan gaan innemen zodat je meer flow gaat ervaren in je leven. Je gaat inzicht krijgen hoe systemen invloed hebben op jou en ook hoe jij het systeem beïnvloedt.

Je gaat betere keuzes maken in je leven; keuzes die je eerst niet zag of die je niet durfde te maken. Je voelt je thuis.

De Pijn rest methode. Een op maat gemaakt traject speciaal voor jou.

Ervaar je chronische pijn en ziekte, onverklaarbare klachten, depressie en langdurige pijn?

Als je al veel therapieën hebt ondergaan, artsen hebt bezocht en de pijnen blijven bestaan zonder duidelijke medische verklaring, dan biedt PRM je de mogelijkheid om samen met een gespecialiseerde coach te gaan onderzoeken welke niet geuite emoties en gevoelens zijn gekoppeld aan deze pijnplekken in je lichaam en daar ongewild zijn gaan vastzitten en waardoor je nu bent vastgelopen en niet meer zo kan functioneren zoals je graag zou willen.

De speciale behandeltechniek gaat diep in op je onderbewustzijn, je sabotagetechnieken en naar de oorzaak van deze afleidingspijnen.

Je leert communiceren met je onderbewustzijn, je onderdrukte emoties los te laten gaan, belemmerende overtuigingen los te laten, beperkende programmeringen te herschrijven en opnieuw zelfliefde te gaan ervaren.

Het is een actieve therapie, met oefeningen en opdrachten en jezelf daarin aankijken. Met als resultaat dat je weer gaat genieten van het leven en wat jij belangrijk daarin vindt.

 

Met Reiki wordt er met handoplegging universele energie doorgegeven, healing,  en zo op deze manier wordt het zelfhelend vermogen van het lichaam aangezet. 

Zie het maar zo, de therapeut legt de handen op verschillende plekken op je lichaam. Jouw lichaam geeft dan aan welke energie je waar nodig hebt. De therapeut loopt zo je hele lichaam door.

Hierdoor kan je jouw emoties gemakkelijker loslaten of een plekje geven. Het is een soort reset, je eigen geneeskracht wordt in gang gezet.

Je hoeft zelf niets te doen.

Je hoeft niet te praten zodat je je lichaam het werk kan laten doen en je lichaam de energie kan ontvangen.

Be a seeker of everyday magic

CONTACT

Telefoon
06 44 49 89 35

Mail
info@vrijblijjezelfzijn.nl

Adres
Groesweg 40

5993 nn Maasbree

KvK-nummer 14101763
Lidmaatschapsnummer NIBIG 526657
AGB-code zorgverlener 90-046341
AGB-code praktijk 90-54965

Nieuwsbrief

LOCATIE

De ingang van Jeannette is aan de achterkant van het perceel, om daar te komen moet je links langs de woning door de poort heen lopen helemaal naar achteren en dan om de hoek rechts.

Privacy

Vrij en Blij nieuws ontvangen?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief.

Je hebt je succesvol aangemeld voor Vrij en Blij nieuws!

× Kan ik je helpen? WhatsApp me! Available from 09:00 to 21:00