Privacy verklaring

 

Hier vindt u de privacy verklaring van Vrij blij jezelf zijn. Hierin wordt omschreven hoe er met uw persoonlijke gegevens om wordt gegaan die worden verzameld door Vrij blij jezelf zijn.

Inleiding
In deze privacy verklaring leest u alles over de manier waarop uw persoonsgegevens worden verzameld en hoe daarmee omgegaan wordt. Zo wordt uitgelegd waar uw gegevens opgeslagen liggen en voor welke doeleinden uw gegevens opgeslagen worden. Daarnaast vindt u hier ook uw rechten met betrekking tot uw gegevens en hoe u gebruik kunt maken van die rechten. De privacy verklaring zal soms gewijzigd worden door bijvoorbeeld wetswijzigingen. Het is daarom raadzaam de verklaring periodiek te raadplegen.

Vrij blij jezelf zijn
U leest op dit moment de privacy verklaring van Vrij blij jezelf zijn. Vrij blij jezelf zijn is de praktijk van Jeannette Vaessen. Middels Vrij blij jezelf zijn biedt Jeannette behandelingen op het gebied van Reiki, Rebalancing, Massages, Systematisch werk, Sjamanisme, Acces Bars en de Alaska kronieken. Daarnaast bied Vrij blij jezelf zijn een wisselend aanbod van zowel workshops waarin verbinden met de natuur, zoeken naar rust en ruimte, ontspanning, creativiteit en passie centraal staan.

Er zijn situaties waarin uw gegevens door Vrij blij jezelf zijn verzameld worden. Als u zich niet prettig voelt omtrent het gebruik van uw gegevens door Vrij blij jezelf zijn, neem dan gerust contact op.

Vrij blij jezelf zijn
Jeannette Vaessen-Holthuijsen

Groesweg 40
5993 NN Maasbree
T. 0031 (0) 6 44 49 89 35
E. info@vrijblijjezelfzijn.nl

Doel gegevens
Voor een aantal doelen worden persoonsgegevens verzameld door Vrij blij jezelf zijn. Deze worden hieronder toegelicht.
De gegevens die Vrij blij jezelf zijn ontvangt en verwerkt worden beheerd d.m.v:

  • Het versturen van nieuwsbrieven.
    Deze nieuwsbrieven zijn enerzijds commercieel en anderzijds gericht op kennisdeling. Uw voornaam, achternaam, email adres en telefoonnummer worden verzameld via het contact formulier op de website van Vrij blij jezelf zijn.
  • Afspraken/Behandelingen/Workshops
    Uw gegevens worden verzameld zodra u via het contact formulier op de website van Vrij blij jezelf zijn deze gegevens achterlaat. In het contact formulier worden echter alleen de benodigde gegevens gevraagd om contact met u te kunnen opnemen, zoals uw naam, achternaam, email adres en telefoonnummer.
  • Google Analytics
    De website van Vrij blij jezelf zijn verzamelt uw gegevens om de website te verbeteren. Dit gebeurt met Google Analytics. Deze gegevens zijn anoniem en zijn dus niet gebonden aan uw persoonlijke gegevens. Denk hierbij aan de informatie zoals de duur van uw website bezoek of de pagina’s die u bezoekt.
  • Whatsapp
    Uw telefoonnummer word verzameld zodra u gebruikt maakt van de Whatsapp functie op de website van Vrij blij jezelf zijn. Buiten uw telefoonnummer worden alleen de gegevens die u zelf vrijgeeft via deze functie verzameld.
  • Klantenkaart
    Voorafgaand aan een behandeling word u gevraagd een klantenkaart met uw naam, achternaam, email adres en telefoonnummer in te vullen. Deze gegevens worden verwerkt voor de financiële administratie van Vrij blij jezelf zijn.
  • Acties / Promoties
    Vrij blij jezelf zijn bied diverse acties aan via sociale media en/of op beurzen. Mocht u gebruik willen maken van deze acties word u gevraagd uw naam en email adres achter te laten.

Alle gegevens worden alleen verwerkt met uw uitdrukkelijke toestemming dan wel ter uitvoering van de overeenkomsten die worden aangegaan, dan wel omdat verwerking noodzakelijk is om afspraken/behandelingen/workshops met u in te plannen. Uw gegevens zullen nooit verkocht of ter beschikking gesteld worden aan derden.

Ontvangers
De gegevens die Vrij blij jezelf zijn ontvangt en verwerkt worden beheerd d.m.v:

  • Mailchimp
    De nieuwsbrieven worden verzonden met Mailchimp. Op het moment dat u zich aanmeldt voor de nieuwsbrief, wordt uw emailadres, voor en achternaam automatisch opgeslagen in de daarvoor bestemde lijst binnen Mailchimp.
  • Strato
    De email van Vrij blij jezelf zijn wordt gehost bij Strato. Als u contact opneemt via het contact formulier of via mail, worden die betreffende mails opgeslagen op de servers van Strato.

De website en back-ups van de website worden gehost bij Strato. Gegevens die u achterlaat op de website van Vrij blij jezelf zijn zijn op de servers van Strato opgeslagen.

Opslag periode
Uw gegevens worden voor langere tijd bewaard door Vrij blij jezelf zijn, maar nooit langer dan nodig is voor het uitvoeren van activiteiten, tenzij we op grond van een wettelijke regeling uw gegevens langer moeten bewaren.

  • Versturen van nieuwsbrieven
    Uw emailadres, voornaam en achternaam worden opgeslagen in Mailchimp. De opslag van uw gegevens is voor onbepaalde tijd. U kunt zich uitschrijven wanneer u wilt door een mail te sturen naar info@vrijblijjezelfzijn.nl
  • Contact opnemen
    Op het moment dat u contact opneemt met Vrij blij jezelf zijn via email, worden de gegevens die u meestuurt, zoals bijvoorbeeld uw naam, bedrijfsnaam, en emailadres, opgeslagen op de mailserver. Die mails worden tot maximaal drie jaar terug bewaard.
  • Google Analytics
    De gegevens die Google Analytics op de website verzamelt zijn anoniem, dus niet verbonden aan uw naam, bedrijf of emailadres. Deze gegevens worden voor onbepaalde tijd bewaard binnen Analytics. Wilt u dat Google Analytics geen gegevens verzameld, klik dan hier: Stop Google Analytics

Beveiliging

  • Digitale gegevens
    De persoonsgegevens die u achter laat op de Vrij blij jezelf zijn website worden alleen beheerd in de eerdergenoemde systemen of software.De persoonsgegevens die door Vrij blij jezelf zijn of door eerder genoemde derden worden beheerd, zijn alleen toegankelijk via bovenstaande software en zijn beveiligd met een wachtwoord en waar mogelijk met tweestapsverificatie. Bij deze tweestapsverificatie wordt een code vanuit de software gegenereerd en verstuurd naar Vrij blij jezelf zijn. Deze code dient gebruikt te worden tijdens het inlogprocess. De apparaten die uw gegevens openen zijn elk zelf ook vergrendeld met een wachtwoord en/of vingerafdruk. Het aantal apparaten die toegang hebben tot uw gegevens wordt beperkt tot alleen de benodigde apparaten.
  • Fysieke gegevens
    Uw klantenkaart die u invult bij u eerste behandeling word door Vrij blij jezelf zijn bewaard in een afgesloten kast in een afgesloten ruimte enkel alleen toegankelijk door Jeannette Vaessen.

Fotografie
Op events kunnen foto’s en/of video opnames worden gemaakt. Deze foto’s of video’s kunnen worden gepubliceerd op vrijblijjezelfzijn.nl, of sociale media. Door een evenement te bezoeken stemt u in dat er foto’s worden gemaakt en deze op de website en sociale media kunnen worden gepubliceerd.

Uw rechten

  • Recht op inzage
    U hebt het recht om ten alle tijden uw gegevens op te vragen die bij Vrij blij jezelf zijn vastgelegd en bewaard worden. Dit doe je door een email te sturen of telefonisch contact op te nemen met Vrij blij jezelf zijn. U krijgt dan een overzicht van uw gegevens.
  • Recht op rectificatie
    Kloppen uw gegevens niet? Of zijn uw gegevens veranderd? U hebt het recht om dit te laten rectificeren door Vrij blij jezelf zijn.
  • Recht op overdracht
    Mocht u de gegevens nodig hebben die bij Vrij blij jezelf zijn opgeslagen liggen, dan heeft u recht op overdracht. Hierbij dient Vrij blij jezelf zijn al uw gegevens over te dragen.
  • Recht op wissen gegevens
    Wilt u niet langer dat uw gegevens bij Vrij blij jezelf zijn vastgelegd zijn? Dan heeft u het recht op het laten wissen van uw gegevens.
  • Recht op het indienen van een klacht
    U heeft het recht om een klacht in te dienen bij Autoriteit Persoonsgegevens, als u vind dat Vrij blij jezelf zijn niet op de juiste manier met uw gegevens omgaat.
  • Recht op stop gegevensgebruik (bezwaar)
    Wilt u niet dat Vrij blij jezelf zijn uw gegevens gebruikt? Dan heeft u het recht op het stoppen van het gebruik van uw persoonsgegevens.
    Het gebruik maken van deze rechten kan door te mailen aan info@vrijblijjezelfzijn.nl het streven is om binnen een week te reageren.
  • Recht op klachten, kwaliteit en geschillen
    Vrij blij jezelf zijn is aangesloten bij het Nederlands Instituut voor Belangenbehartiging Integrale Gezondheidszorg. Vrij blij jezelf zijn voldoet hiermee aan de wettelijke verplichting van de Wet klachten kwaliteit en geschillen zorg. Het gebruik maken van deze rechten kan door contact op te nemen met het NIBIG onder vermelding van het lidmaatschapsnummer van Vrij blij jezelf zijn.

    Voor klachten of geschillen vragen we u altijd eerst contact op te nemen met Jeannette Vaessen. We streven ernaar om klachten en geschillen samen met u op te lossen. In het geval dat wij uw klacht of geschil niet kunnen oplossen is het uw én ons recht om hiervan een melding te maken bij het NIBIG.

    Lidmaatschap NIBIG 526657

 

 

CONTACT

Telefoon
06 44 49 89 35

Mail
info@vrijblijjezelfzijn.nl

Adres
Groesweg 40

5993 nn Maasbree

KvK-nummer 14101763
Lidmaatschapsnummer NIBIG 526657
AGB-code zorgverlener 90-046341
AGB-code praktijk 90-54965

Nieuwsbrief

LOCATIE

De ingang van Jeannette is aan de achterkant van het perceel, om daar te komen moet je links langs de woning door de poort heen lopen helemaal naar achteren en dan om de hoek rechts.

Privacy

Vrij en Blij nieuws ontvangen?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief.

Je hebt je succesvol aangemeld voor Vrij en Blij nieuws!

× Kan ik je helpen? WhatsApp me! Available from 09:00 to 21:00