Het Coronavirus heeft er voor gezorgd dat we ons nog meer bewust zijn geworden van hoe belangrijk gezondheid en vrijheid is.

We worden uitgedaagd om een nieuwe weg in te slaan en de manier hoe we in het leven staan opnieuw te bekijken. Creatief te zijn met wat er mogelijk is en vooral lief voor ons zelf, onze medemens en de natuur te zijn. Nu alles al anders is dan “normaal” is dit een prima tijd om veranderingen in te voeren. Knopen door te hakken en nieuwe gezonde keuzes te maken. Zo wilde ik al jaren van mijn suikerverslaving af, maar schoof dit steeds vooruit en dacht: Het valt allemaal wel mee.

Ondertussen was ik wel steeds vaker moe, werd mijn hoofdpijn erger en begon mijn rug op te spelen. En volgens mijn huisgenoten was mijn humeur ook niet altijd geweldig en de overgangsverschijnselen waren niet mis.Toen kwam als geroepen de GEZONDHEIDSRESET op mijn pad. Waarbij je met eenvoudige stappen een groot verschil kan maken in je algehele gezondheid en welzijn. Na even wikken en wegen dacht ik “Wat heb ik te verliezen?” Niets dus…

En ik heb er totaal geen spijt van. Mijn huid is nu gaver, ik heb minder hoofpijn, beweeg soepeler en heb nog maar zelden een opvlieger. Ben meerdere kilo`s lichter, wat ook wel heel fijn is want ik kreeg ze er maar niet van af. Sta positiever in het leven en heb sinds lange tijd weer een TAILLE. Mijn verwachtingen zijn overtroffen. Nooit gedacht dat ik mijn suikerverslaving kon doorbreken en dat ik nog lekkerder in mijn vel kon zitten. Een soort van nieuwe ik waar ik heel tevreden mee ben.

Ik geloof erin dat iedereen de mogelijkheid verdient om zichzelf te zijn, lekker in zijn vel te zitten en een leven te hebben waarin plezier en tevredenheid aanwezig is.

Mocht je graag meer info willen of ondersteuning . Neem dan gerust contact met me op via een belletje, whatsappje of via het contactformulier. Ik help je graag…..

Blijf gezond en goed voor jezelf zorgen.

Up to date blijven?

Meld je hier dan aan voor het laatste nieuws

Je hebt je succesvol aangemeld voor Vrij en Blij nieuws!