MAGIC DOTS
Heb je niks met mediteren of yoga, maar wil je wel graag meer rust in je hoofd en in je lijf? Met MAGIC DOTS gaan we op een creatieve manier op zoek naar de stilte in jezelf. De plek waar je ware kern ligt, ideeën opborrelen en vertrouwen en rust te vinden is. Je gedachten, emoties en ballast verdwijnen op een magische wijze in de stippen die je met verf op het doek aanbrengt. Als je creativiteit gaat stromen, kun je verrast worden met het resultaat. Veel mensen zeggen dat ze niet creatief zijn, maar we hebben allemaal creativiteit in ons. De kunst is om het te laten stromen. Het is een energie die we vaak onbewust hebben vastgezet, omdat we een negatief oordeel hebben over het resultaat. Laat de verwachtingen en oordelen hierover los en ga magische dingen beleven tijdens deze rustgevende workshop. LET`S DOT

Jouw bijdrage is € 35,00 incl. materialen, thee en lekkers voor een 3 uur durende workshop.
Deze workshop vindt plaats op 20 juli en op 19 augustus van 9.30-12.30 uur
Kun je deze datum niet en heb jezelf een groepje van minimaal 4 personen dan plannen we in overleg een datum die voor iedereen past.

TIP Ook leuk als teamuitje. We werken dan samen aan een groot schilderij.

Ervaringen:
Lysanne: Rust vinden, gedachten laten gaan en volledig tot jezelf komen.
Martha: Meer bij mijn gevoel, waardering voor mezelf.
Margot: fijne sfeer, inzichten, intuïtie.
Nicole: me-time, kijken wat in me leeft, naar de kern. Geef je op via het contact formulier, bel of stuur me een appje (rechts onder).

Up to date blijven?

Meld je hier dan aan voor het laatste nieuws

Je hebt je succesvol aangemeld voor Vrij en Blij nieuws!