Jeannette Henriette Vaessen-Holthuijsen

Mijn naam is Jeannette Vaessen. In januari 1965 ben ik geboren als oudste van drie kinderen. Als vrouw wilde ik er toe doen. Ik zou mijn mannetje wel staan en hierin succesvol zijn. Ik werd vroeg zelfstandig, trouwde, kreeg drie geweldige kinderen en had een goede baan in de zorg. Ik had alles wat me gelukkig moest maken totdat een fikse burn-out me totaal vloerde. Ik had mezelf helemaal weggegeven, was aan het overleven geslagen en voelde me waardeloos. Wat wilde deze burn-out me zeggen?

Toen begon mijn zoektocht. Die ging vooral over voelen vanuit mijn hart, mijn angsten onder ogen zien, vrede sluiten met het verleden en voornamelijk rust vinden in mezelf. Ik besloot dat het tijd was om weer goed voor mezelf te gaan zorgen en contact te maken met mijn authentieke, liefdevolle ik.

Rebalancing en systemisch werk hielpen me om inzicht te krijgen in mijn leven en me weer te verbinden met mijn gevoel. Tevredenheid is een woord wat ik nu weer ken en dat over mezelf mag gaan. Ik durf mezelf weer op de eerste plek te zetten en te genieten van het leven: een gevoel dat ik iedereen gun.

De opleidingen voor Reiki, Rebalancing, massages, systemisch werk, Sjamanisme, Access Bars en de Akasha kronieken hebben me de vakkundigheid gegeven waarmee ik nu anderen kan helpen. Deze kennis in combinatie met mijn eigen ervaringen en unieke talenten leiden tot verrassende resultaten, inzichten en soms zelfs magische ervaringen. Ik zie het als mijn missie om jou te helpen de verandering in te zetten en je echte ‘ik’ terug te vinden. Uiteraard met de volle aandacht voor jouw persoonlijke bijzonderheden. Ben jij klaar om voor jezelf te gaan?

No one ever made a difference by being like everyone else.

CONTACT

Telefoon
06 44 49 89 35

Mail
info@vrijblijjezelfzijn.nl

Adres
Groesweg 40

5993 nn Maasbree

KvK-nummer 14101763
Lidmaatschapsnummer NIBIG 526657
AGB-code zorgverlener 90-046341
AGB-code praktijk 90-54965

Nieuwsbrief

LOCATIE

De ingang van Jeannette is aan de achterkant van het perceel, om daar te komen moet je links langs de woning door de poort heen lopen helemaal naar achteren en dan om de hoek rechts.

Privacy

Vrij en Blij nieuws ontvangen?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief.

Je hebt je succesvol aangemeld voor Vrij en Blij nieuws!

× Kan ik je helpen? WhatsApp me!