WAT ZIJN ACCESS BARS?

Wil je graag een verandering in je leven? Een leven met meer gemak en plezier? Loslaten van beperkende overtuigingen en oordelen? Energetisch ontvangen en ontspannen? Dan zijn de Access Bars zeker iets voor jou.

Stel je voor dat iemand op een knop zou kunnen drukken en die stem in je hoofd stil zet die jou vertelt dat je niet goed genoeg bent of dat je niet kunt bereiken waar je van droomt? Alle beperkingen die je in je leven creëert, zijn verbonden met je gedachten, ideeën, houdingen, beslissingen en overtuigingen erover. Raak de bars punten licht aan en je begint dat op te ruimen wat opgesloten zit, datgene wat ervoor zorgt dat je niet kunt geloven dat je het leven kunt hebben waarvan je altijd hebt geweten dat het mogelijk is.

Access Bars zijn 32 drukpunten die energiebanen vormen door en om het hoofd. Hierin liggen al je ideeën, gedachten, overtuigingen en emoties opgeslagen. Ieder drukpunt staat voor een specifieke context in je leven. Zo heb je drukpunten die staan voor het lichaam, geld, controle, communicatie, vreugde, verdriet, dankbaarheid, daadkracht, heling, veroudering, creativiteit etc.

Iedere Bars-sessie kan 5 tot 10 duizend jaar aan beperkingen loslaten, in het deel van je leven dat overeenkomt met het desbetreffende barspunt dat wordt aangeraakt. Het is een ongelofelijk zorgzaam en ontspannend proces waarmee je alle aspecten in je leven losmaakt waarin jij bereid bent te veranderen.

Is een access bars-sessie iets voor mij?

Minimaal zul je je voelen alsof je zojuist een geweldige massage hebt gehad. In het beste geval kan je hele leven met totaal gemak veranderen in iets groters.

Herinner je je de laatste keer in je leven dat je helemaal ontspannen was en je werd gekoesterd en verzorgd? Of is het iets te lang geleden dat je genezing en vriendelijkheid hebt ontvangen zonder enig oordeel over je lichaam of je wezen?

Iedereen is anders, dus er is geen “normale” Access Bars-sessie. Elke sessie zal elke keer anders zijn, zelfs als je het met dezelfde persoon herhaalt.

 

  Wat mensen meestal aangeven, is dat er een gevoel van volledige ontspanning is. Veel mensen gaan slapen – zelfs in een omgeving met veel lawaai. Sommige mensen ontvangen beelden, anderen voelen sensaties in hun lichaam, zoals zoemen, tintelingen, warmte, schokken of rillingen.

  Er is geen goede of slechte manier en de beste manier om erachter te komen hoe Access Bars voor jou zullen zijn, is om het zelf te proberen.

  Je investering in een 90 minuten durende Access Bars sessie is slechts € 75,00

  What else is possible and how does it get better than this?

  CONTACT

  Telefoon
  06 44 49 89 35

  Mail
  info@vrijblijjezelfzijn.nl

  Adres
  Groesweg 40

  5993 nn Maasbree

  KvK-nummer 14101763
  Lidmaatschapsnummer NIBIG 526657
  AGB-code zorgverlener 90-046341
  AGB-code praktijk 90-54965

  Nieuwsbrief

  LOCATIE

  De ingang van Jeannette is aan de achterkant van het perceel, om daar te komen moet je links langs de woning door de poort heen lopen helemaal naar achteren en dan om de hoek rechts.

  Privacy

  Up to date blijven?

  Meld je hier dan aan voor het laatste nieuws

  Je hebt je succesvol aangemeld voor Vrij en Blij nieuws!

  × Kan ik je helpen? WhatsApp me!