Wat is Rebalancing+?

Rebalancing+ is een combinatie van verschillende werkwijzen die jou helpen inzicht te krijgen en bewust te worden van wat jouw lichaam je wil vertellen. Deze lichaamsgerichte benadering helpt je keuzes te maken en verandering in te zetten. Bij Rebalancing+ ga je aan de slag dingen in je leven op te ruimen en alles op een rijtje te zetten zodat je je leven kunt gaan leiden zoals dat bedoeld is: vrij en blij, met passie, vertrouwen, rust en geluk. Daarnaast helpt het je te accepteren dat het leven een golfbeweging is waarin ups en downs voorkomen. Je leert om te gaan met tegenslagen en deze een plek te geven. Maar bovenal leer je weer van jezelf te houden en jezelf te zien als een mooi mens dat ertoe doet.

Het lichaam is tijdens dit proces een onmisbaar instrument omdat het lichaam over alle wijsheid beschikt om te achterhalen waarom je op deze manier in het leven staat en waarom je de dingen doet zoals je ze doet. We zijn tegenwoordig niet meer gewend om te luisteren naar ons lichaam en om ons ‘voelen serieus te nemen’ omdat we vaak gewoon niet weten wat we ermee aan moeten. Maar het lichaam is het belangrijkste dat we bij ons dragen. Alle ervaringen die we in al die jaren – veelal onbewust – hebben opgedaan, zitten ergens in ons lichaam opgeslagen en geven antwoord op vragen die je leven op dit moment belemmeren.

Vrij blij jezelf zijn

Een sessie bij Jeannette

Is Rebalancing+ iets voor mij?

Rebalancing+ kan in veel situaties uitkomst bieden. Vaak weet je zelf niet wat er met je aan de hand is. Je voelt van alles maar je kunt het niet thuisbrengen.

 • Je hebt last van hoofdpijn, last van je nek en schouders of onderrug, maag, darmen of blaas maar er is geen medische oorzaak te vinden.
 • Je hebt gevoelens van verdriet, boosheid, machteloosheid of angsten die je niet kunt plaatsen.
 • Je bent hoogsensitief (HSP) en je weet niet goed hoe hiermee te leven.
 • Je zit in een burn-out en je weet niet hoe nu verder.
 • Je bent moe of rusteloos.
 • Je relatie of het contact met anderen loopt niet lekker.

 Ben je nieuwsgierig en spreekt het je aan? Zegt je gevoel yes en wil je graag kennismaken met Rebalancing+, kom dan langs voor een kennismakingssessie. Gedurende 1,5 uur gaan we samen kijken en voelen hoe je situatie is en wat je graag wilt bereiken. Tijdens deze sessie gaan we direct aan de slag zodat je goed kunt ervaren hoe ik werk en of deze werkwijze bij je past.

De kennismakingssessie kost € 75,-

Vrij, blij jezelf zijn     I   Het 100-dagen programma

Zonder dat we het soms doorhebben, raken we eraan gewend om op de automatische piloot te leven. Beetje bij beetje verleren we om te voelen wie we zijn en verandert ‘leven’ in ‘overleven’. Het 100 dagen-programma helpt je weer in contact te komen met je gevoel en intuïtie met als resultaat rust en plezier in je leven. Ben jij klaar om te leven vanuit vrijheid, rust, ontspanning, vertrouwen en liefde? Ben jij klaar om de verandering in te zetten?

Het 100-dagen programma bestaat uit vijf Rebalancingsessies van twee uur waarin we intensief en liefdevol aandacht geven aan de situatie waarin je zit en wat er op dit moment in je leven speelt. Tijdens een kennismakingssessie kijken we of Rebalancing+ bij je hulpvraag past en of we goed kunnen samenwerken. Daarna gaan we aan de slag…

Het 100-dagen programma helpt je:

 • uit je hoofd te komen en contact te maken met je gevoel en intuïtie;
 • bewustzijn en inzicht over wat er speelt en hoe je andere keuzes kunt maken
 • jezelf weer te ontmoeten tot in het diepst van je hart en ziel;
 • om spanningen en stress los te laten zodat je vanuit ontspanning weer in je kracht kunt staan;
 • oude ballast, trauma’s en patronen te transformeren zodat je een nieuwe weg kunt inslaan die beter bij je past;
 • rust, plezier en vertrouwen te verwelkomen;
 • inzicht en handvatten te geven in hoe nu verder.

Daarnaast bevat het programma veel fijne extra’s:

 • Je hoeft het niet alleen te doen; we blijven tussen de sessies in contact.
 • Er is een hulplijn waar je met vragen, ervaringen en op moeilijke momenten altijd terecht kunt.
 • Je krijgt regelmatig leuke, verassende berichtjes en tips.
 • Bij de laatste sessie krijg je een bijzonder aandenken.
 • Je krijgt een halve sessie helemaal gratis.
 • Je mag per sessie betalen en stoppen wanneer jij wilt
 • Een sessie duurt ongeveer 2 uur hierin kunnen we veel stappen zette. Waardoor je in verhouding minder sessies nodig hebt.

Deze investering in jezelf kost € 495,- *
*Duur van het programma is maximaal 5 maanden.
Een losse sessie kost € 110,-

Heb je op dit moment een wat minder intensieve begeleiding nodig maar vindt je een bepaalde regelmaat in de sessies wel fijn, of heb je graag een stok achter de deur, dan kun je ook kiezen voor het jaarprogramma. Het jaarprogramma bestaat uit vijf sessies verdeeld over één jaar.

Always be yourself, unless you can be a unicorn, then always be a unicorn.

CONTACT

Telefoon
06 44 49 89 35

Mail
info@vrijblijjezelfzijn.nl

Adres
Groesweg 40

5993 nn Maasbree

KvK-nummer 14101763
Lidmaatschapsnummer NIBIG 526657
AGB-code zorgverlener 90-046341
AGB-code praktijk 90-54965

Nieuwsbrief

LOCATIE

De ingang van Jeannette is aan de achterkant van het perceel, om daar te komen moet je links langs de woning door de poort heen lopen helemaal naar achteren en dan om de hoek rechts.

Privacy

Vrij en Blij nieuws ontvangen?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief.

Je hebt je succesvol aangemeld voor Vrij en Blij nieuws!

× Kan ik je helpen? WhatsApp me! Available from 09:00 to 21:00