Veel gestelde vragen

Wat is een burn-out?

Het is een emotionele en lichamelijke uitputting door langdurige stress. Het is niet meer mogelijk om volledig te functioneren als voor heen. Niet op je werk en ook niet privé.

Wat zijn de symptomen van burn-out?
 • Weinig of geen energie. Dagelijkse taken lukken niet meer.
 • Concentratie- en geheugenproblemen.
 • Prikkelbaar, snel boos, onverschillig en nergens meer zin in hebben
 • Verwaarlozen van sociale contacten vermijden
 • Verslavingsgevoelig
 • Slecht slapen
 • Angst- en paniekaanvallen
 • Weinig zelfvertrouwen
 • Hoofdpijn
 • Hoge ademhaling
 • Hartkloppingen
 • Pijnklachten in je lijf, spierstijfheid
 • Verminderde eetlust
 • Overmatig zweten
Waarom blijf ik klachten houden na mijn burn-out?

Als de onderliggende oorzaak van je burn-out niet worden aangepakt dan zal je niet volledig herstellen en klachten blijven houden en je kan zelfs een tweede burn-out krijgen. Deze klachten zijn een soort wake-up call. Je lijf en mind zeggen stop en dat het de hoogste tijd is voor een andere aanpak. Tijd voor echte verandering, je grenzen leren aangeven, zorgen dat je niet al je energie weggeeft en vooral weer helemaal je zelf worden.

Is het intake gesprek echt gratis?

Het intake gesprek van ongeveer 30 tot 40 minuten is gratis en vrijblijvend en je zit dus nergens aan vast. Het geeft jou en mij een inzicht wat je klachten en problemen zijn en wat ik voor je kan betekenen met mijn programma’s zodat jij weer je leven kan gaan leven dat je zo graag wilt

 

Hoe lang duren de programma’s?
 • PMA- Only, 3 sessies duurt 6-7 weken
 • PMA- Only, 6 sessies duurt 8 – 12 weken
 • Vrij Blij Jezelf – Impact
 • Vrij Blij Jezelf – Succes

Tijdens het intake gesprek zal duidelijk worden welk programma het meest geschikt voor je zal zijn en hoe het programma er voor jou zal uit gaan zien, met alle extra’s, en bonussen. Je ontvangt dan van mij een op maat gemaakt voorstel.

Ben je bereikbaar voor mij tussen de sessies door?

Uiteraard krijg je mijn volledige Ik geef je whatsapp support voor al je vragen en ook voor het delen van je ervaringen. Ik reageer altijd binnen 24 uur.

Worden de kosten vergoed door de zorgverzekeraar?

Nee dat wordt niet vergoed. Vraag bij je werkgever na of hij hierin tegemoet kan komen. Een gezonde werknemer die fit en positief in het leven staat is zeer waardevol voor de werkgever. Een zieke werkgever kost enorm veel geld.

Waar vinden de behandelingen plaats?

Het PMA-only programma is volledig online mogelijk en tegen een kleine onkostenvergoeding ook mogelijk bij mij op de praktijk. Het Vrij Blij Jezelf Impact en Succes programma is een combinatie van sessies online en op mijn praktijk. Bij dit programma is het optioneel om een sessie in de natuur te krijgen. Het adres van mijn praktijk is Groesweg 40 in Maasbree.

Hoe is de bereikbaarheid van de praktijk?

Parkeren kan voor de deur en de praktijk is rolstoelvriendelijk. Kom je liever met het openbaar vervoer dan haal en breng ik je naar de bushalte in Maasbree. Uiteraard gratis.

Heb je zelf ook een burn-out gehad?

Ik heb 17 jaar geleden een burn-out gehad. Mijn herstel heeft lang geduurd; het was een hele zoektocht. En ik ben er sterker en krachtiger uitgekomen en inmiddels heb ik al mijn ervaringen, opleidingen en trainingen en wijsheid gebundeld in drie krachtige programma’s. Hierdoor kan ik jou nu helpen met een snel en effectief eindresultaat.

Hoeveel mensen heb je al geholpen met je programma’s?

Er gingen je 187 mensen voor. Lees de testimonials van een aantal cliënten om een idee te krijgen hoe het ook voor jou zou kunnen zijn.

Waarom doe je dit werk?

Mijn missie is om jou op een deskundige, ervaren en succesvolle wijze te helpen uit de burn-out put te komen. Ik gun iedereen dat vrije en blije gevoel zodat je eindelijk het leven kunt gaan leven dat je echt wilt.

Kan ik zelf ook de PMA opleiding gaan doen?

Dat is zeker mogelijk.  Je hebt er geen speciale vooropleiding voor nodig. Als je begrijpt hoe je brein werkt dan kun je jezelf en ook anderen beter begrijpen. Hiermee kun je jezelf en je eventuele cliënten nog meer helpen. Mocht de opleiding een te grote stap zijn kun je ook eerst de impact training volgen of het boek innerlijke macht van Joop Korthuis lezen. Laat me weten als je plannen in deze richting hebt dan help ik je graag verder.

Mocht je al zeker weten dat je verder wilt met PMA dan is hier de link naar de practioner opleiding: https://pma4edubv.plugandpay.nl/r?id=AmPsGvNW

En deze naar de impact training. https://aanbod.pmainstitute.nl/r?id=a97DFPpo   Je krijgt hier een gratis coach sessie bij. Wil je deze bij mij doen dan mag je dit er even bij vermelden.

Staat jouw vraag er niet bij? 

Stuur mij even een email:

Life begins at the end of your comfort zone.

CONTACT

Telefoon
06 44 49 89 35

Mail
info@vrijblijjezelfzijn.nl

Adres
Groesweg 40

5993 nn Maasbree

KvK-nummer 14101763
Lidmaatschapsnummer NIBIG 526657
AGB-code zorgverlener 90-046341
AGB-code praktijk 90-54965

Nieuwsbrief

LOCATIE

De ingang van Jeannette is aan de achterkant van het perceel, om daar te komen moet je links langs de woning door de poort heen lopen helemaal naar achteren en dan om de hoek rechts.

Privacy

Vrij en Blij nieuws ontvangen?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief.

Je hebt je succesvol aangemeld voor Vrij en Blij nieuws!

× Kan ik je helpen? WhatsApp me! Available from 09:00 to 21:00