Behandelingen

Al mijn behandelingen helpen je om vrij, blij jezelf te kunnen zijn. Je voelt zelf welke op dit moment het beste bij je past. De stoelmassage is een korte behandeling gericht op loslaten en ontspanning. Acces Bars werkt energetisch en gaat over ontvangen en het los laten van overtuigingen: Ik ben niet goed genoeg: is voor velen een herkenbare.

 

Rebalancing+ is bewustzijn, opruimen en veranderen. Mentaal, lijfelijk en energetisch weer een worden. Je pure zelf weer ontdekken.

Zo combineer ik vele stijlen samen en ontdek ik steeds weer nieuwe mogelijkheden. Er is zoveel meer mogelijk!

Rebalancing+

Rebalancing+ is een combinatie van verschillende werkwijzen die jou helpen inzicht te krijgen en bewust te worden van wat jouw lichaam je wil vertellen. Deze lichaamsgerichte benadering helpt je keuzes te maken en verandering in te zetten. Bij Rebalancing+ ga je aan de slag dingen in je leven op te ruimen en alles op een rijtje te zetten zodat je je leven kunt gaan leiden zoals dat bedoeld is: vrij en blij, met passie, vertrouwen, rust en geluk.

AcceSs Bars

Wil je graag een verandering in je leven? Een leven met meer gemak en plezier? Loslaten van beperkende overtuigingen en oordelen? Energetisch ontvangen en ontspannen? Dan is de Access Bars zeker iets voor jou. Stel je voor dat iemand op een knop zou kunnen drukken en die stem in je hoofd stilzet die jou vertelt dat je niet goed genoeg bent of dat je niet kunt bereiken waar je van droomt.

Stoelmassage

Is een korte en laagdrempelige ontspanningsmassage met kleren aan en eventueel ook mogelijk op locatie. Je zit op een speciale stoel waarin je kunt ontspannen en loslaten. Je rug, schouder, nek, hoofd en armen worden heerlijk gemasseerd.

meerdere wegen leiden naar
vrij, blij jezelf zijn.

Het kan via inzicht, loslaten, stilte, massage, creativiteit, coaching, meditatie, plezier, natuur, ontvangen, acceptatie of… Kies wat bij jou past op dit moment. Er is zoveel meer mogelijk dan je soms denkt. Weet je niet welke behandeling het beste bij je past of heb je vragen? Stuur me dan een berichtje via whatsapp (rechts onder) of via het contactformulier. Dan help ik je graag verder.      

Gevoel

Het voelt meteen goed
bij Jeannette

Verandering

Het gaat je in positieve
zin veranderen

Durven

Durf te proberen,
het zal je belonen

The 3 c’s of life: choices, chances, changes.
You must make a choice to take a chance or your life wil never change.

CONTACT

Telefoon
06 44 49 89 35

Mail
info@vrijblijjezelfzijn.nl

Adres
Groesweg 40

5993 nn Maasbree

KvK-nummer 14101763
Lidmaatschapsnummer NIBIG 526657
AGB-code zorgverlener 90-046341
AGB-code praktijk 90-54965

Nieuwsbrief

LOCATIE

De ingang van Jeannette is aan de achterkant van het perceel, om daar te komen moet je links langs de woning door de poort heen lopen helemaal naar achteren en dan om de hoek rechts.

Privacy

Vrij en Blij nieuws ontvangen?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief.

Je hebt je succesvol aangemeld voor Vrij en Blij nieuws!

× Kan ik je helpen? WhatsApp me!